Over mij

Met Vertrouwen Leven heb ik als naam gekozen voor deze site omdat mijn ervaring is dat zelfvertrouwen belangrijk is in je leven om gelukkig te zijn.

Je hebt als kind bemoediging nodig om dat zelfvertrouwen ook op te bouwen. Daarnaast heb ik mee gekregen dat je ook andere mensen moet kunnen vertrouwen. Toch herken ik ook wel een kritische houding naar mijn omgeving. Mijn man bracht op zo’n moment altijd een positief element in en zei dan: je moet de mensen om je heen vertrouwen en waarderen totdat het tegendeel blijkt! ?

Ik ben ondertussen meer dan 40 jaar getrouwd met een man die mij altijd positief heeft gestimuleerd. Dat helpt om een dosis zelfvertrouwen op te bouwen! Wij hebben 7 kinderen ontvangen. Een grote zegen, maar ook een enorme opdracht! Kinderen opvoeden en begeleiden naar volwassenheid is geen gemakkelijke taak. Eerlijk gezegd heb ik dat wel wat onderschat! Het gaat echt niet vanzelf! Je hebt daar veel wijsheid voor nodig. Gelukkig waren we samen en hadden we ook een Bron om uit te putten. We zijn allebei vanuit het Christelijk Geloof opgevoed en weten dat we wijsheid en liefde van God mogen ontvangen. We voelen ons dan ook gedragen, zeker in moeilijke omstandigheden.

Meer weten
Eén van onze kinderen heeft door een ernstig bedrijfsongeluk een dwarslaesie over gehouden en zit in een rolstoel. En toch mag ook hij getuigen van Gods Liefde en Trouw. Het geloof in God, die Zijn Liefde en vergeving geeft, heeft ons in die tijd, bemoedigd en er doorheen geholpen.

Mijn opleiding en praktijkervaring

Na mijn Havo opleiding heb ik de inservice opleiding voor Verpleegkundige A gedaan. Het was niet helemaal mijn eerste keus, maar in die tijd was het handig om een opleiding met werk, en dus verdiensten, te combineren. Eigenlijk had ik Maatschappelijk werkster willen worden en de tegenwoordige SPH opleiding willen doen.

Deze belangstelling werd bevestigd toen ik in het ziekenhuis het beste uit de verf kwam op de afdeling psychiatrie. Vooral het meewerken aan geestelijk welbevinden van mensen en met hen in gesprek gaan gaf mij veel voldoening. Nadat mijn man predikant was geworden, en we de pastorie in zijn getrokken, heb ik mijn werk als verpleegkundige de eerste 20 jaar niet meer gedaan. Ik hielp mee in het werk in de gemeente, we kregen kinderen en hebben op veel verschillende plaatsen gewoond en gewerkt. Bovendien hebben we 6 jaar in het buitenland, in Chili, gewoond.

Pas, nadat de kinderen wat groter werden, en we weer in Nederland woonden, heb ik iets van mijn oude werk op gepakt. Het werd een ochtend thuiszorg en ik werd consulente van een relatie bemiddelingsbureau. Ook door deze ervaringen heb ik gezien dat mensen soms geholpen moeten worden in het zoeken en vinden en behouden van goede relaties.

Meer weten

Over mijzelf

Ik ben Gerda den Admirant en met deze website wil ik je verschillende mogelijkheden geven om je zelfvertrouwen te vergroten. Maar daarnaast zijn er goede cursussen om je relaties te verbeteren, minder stressvol te leven, meer succesvol te zijn en vooral gelukkiger. En wat denk je van nieuw werk waarbij je meer voldoening zult vinden in je dagelijks leven? Er zijn veel hulpmiddelen om daar samen aan te werken.

Cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Cursus Nooit meer zorgen of stress

Cursus Betere Relaties

Cursus Gelukkig Zijn

Cursus Droombaan

Met vertrouwen leven geeft hoop voor de toekomst!

Het logo van mijn site is: met vertrouwen leven geeft hoop voor de toekomst. Ik bedoel daarmee zowel de grote toekomst waarbij wij vertrouwen op God mogen hebben, maar ook de toekomst van morgen, volgende week of volgend jaar. Hoewel geloof heel belangrijk is, en houvast geeft en laat zien dat God ons waardevol vindt, weet ik dat er ook seculiere bronnen zijn, die we mogen aanboren om meer zelfvertrouwen, succes en geluk te ontvangen. En daarom verwijs ik op mijn site naar verschillende cursussen die mogelijk een positieve stimulans kunnen zijn om jouw onzekerheid weg te nemen en jouw zelfbeeld te helpen vergroten. En daarnaast kunnen relaties verbeteren en kun jij misschien wel goede hulp ontvangen om succesvol te solliciteren. Dit is een greep uit alle onderwerpen en artikelen die ik zoal behandel.

Reacties zijn altijd welkom!

Ook wanneer jij graag verdieping wilt over een bepaald onderwerp mag je mij schrijven. Ik hoop zo een bijdrage te leveren zodat “Met Vertrouwen Leven” je levensmotto wordt! Ik wens je veel Vertrouwen toe, én… Hoop voor de Toekomst!

Gerda den Admirant

Neem contact met me op!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met me op en vraag naar de mogelijkheden