stro poppetje

Review ontwikkelaar Cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Gerda den Admirant Werken aan je zelfvertrouwen Reactie plaatsen

Frank de Moei
Frank de Moei

Met dit artikel wil ik je iets meer vertellen over degene die de online cursus Blijvend Zelfvertrouwen heeft gemaakt.

Wie is degene achter dit product?

Wat kan ik van de cursus verwachten?

Veel vragen waarop je na het lezen van dit artikel antwoorden hebt! Lees dus snel verder!

Inleiding Review Cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Jij bent geïnteresseerd in de cursus Blijvend Zelfvertrouwen omdat je graag jouw zelfvertrouwen wilt vergroten. Mooi dat je mijn site hebt aangeklikt! Heel goed! Want ik heb veel artikelen geplaatst die met je zelfvertrouwen vergroten te maken hebben.

In heel veel situaties van het leven kun je meer zelfvertrouwen gebruiken.

Ik kan je de cursus Blijvend Zelfvertrouwen van harte aanbevelen en ik begrijp goed dat je geïnteresseerd bent in wat de Review over de cursus en de ontwikkelaar van deze en aanverwante cursussen zegt.

Ik heb daarom deze Review voor jou hieronder opgenomen.

Review ontwikkelaar Cursus Blijvend Zelfvertrouwen

De verkoper van dit product is Frank de Moei. Het is iemand die echt achter zijn product staat en zich presenteert zoals hij is. Frank de Moei heeft een rijke geschiedenis met betrekking tot coaching en trainingen. Hij is aangesloten bij meerdere organisaties en heeft blijkbaar al veel tevreden klanten gehad.

Zijn Linkedin is een aantal pagina’s lang en is erg indrukwekkend. Op dit moment heeft hij zijn eigen bedrijf Capedium en geeft daarmee trainingen. Deze trainingen variëren van time management tot zelfvertrouwen waar het product uit deze review over gaat.

Wat claimt de ontwikkelaar van Cursus Blijvend Zelfvertrouwen?

Frank claimt dat je door zijn cursus zekerder in het leven gaat staan. Je gaat in jezelf geloven en zet jezelf niet langer op de achtergrond.

Zijn cursus laat je door een aantal e-mails inzien dat het helemaal niet nodig is om onzeker over jezelf te zijn en dat je uiteindelijk gelukkig met jezelf wordt.

Wat krijg je met de Cursus Blijvend Zelfvertrouwen?

De cursus van Frank is een  cursus van 12 weken, waarbij je elke week een e-mail met inzichten en uitleg krijgt. Soms krijg je hierbij opdrachten om de theorie die je gekregen hebt toe te passen. Op deze manier blijft het beter in je geheugen gegrift staan.

De cursus van 12 weken kan opgedeeld worden in 3 delen.

Lente knoppen

Eerste Deel Cursus

In het eerste deel analyseer je je zelfvertrouwen en kom je erachter wat de oorzaak is van jouw onzekerheid. Ook laat Frank je inzien wat de gevolgen zijn van jouw onzekerheid.

Tweede Deel Cursus

In het tweede deel gaat Frank nog even door over de gevolgen van jouw onzekerheid en laat je zien hoe dit invloed heeft op je doen en laten en op je omgeving. In dit deel gaat hij ook alvast voorbereidend te werk voor Deel 3.

Hij laat je in ieder geval alvast nadenken over je sterke punten en hoe je deze toch kan benoemen. Dit is iets wat voor onzekere mensen vaak moeilijk is.

Derde Deel Cursus

Het laatste deel van de cursus is eigenlijk de grand finale. Hier leert Frank je hoe je je onzekerheid kan transformeren naar zekerheid in je leven en hoe jij je gestelde doelen in je leven kan bereiken. Ook laat hij zien hoe je totale controle krijgt over je leven.

Uiteindelijk zal het toepassen van deze laatste stappen je een gelukkiger mens maken die beter in zijn of haar vel zit.

Als extra bonussen ontvang je nog een E-book, getiteld  ‘Inzicht in je kracht’, welke goed aansluit op deze cursus. Tevens krijg je nog een e-mail coachingssessie.

Dit bestaat uit slechts 1 vraag die je mag stellen, waarna je hier antwoord of een “tot inzicht komende wedervraag” op terugkrijgt.

bloem met bijtjes

Wat vinden klanten van de Cursus Blijvend Zelfvertrouwen?

De klanten van Frank zijn over het algemeen heel positief. Hij heeft veel reacties op zijn website staan die oprecht lijken. Er worden op zijn website enkel initialen genoemd bij de reacties.

We hebben contact met Frank hierover gehad en dit komt doordat hij de privacy van zijn cliënten respecteert. Dit is een goed teken.

Als we zijn Facebook bekijken zijn er veel mensen die vaak positief op hem reageren. Dit kan je wel faken, maar als hij dit zo goed kan, had hij wel andere producten verkocht ;).

We kunnen op internet ook nergens zijn naam in combinatie met Oplichting of fraude of andere negatieve kreten vinden.

Wat is de prijs van de Cursus Blijvend Zelfvertrouwen?

De prijs voor de e-cursus van 12 weken en al het cursusmateriaal (hetzij allemaal digitaal) is €49,-. Dit vinden wij niet veel voor een persoonlijkheidstraining. Als deze in het bedrijfsleven gegeven worden, ben je daar meer dan €1000,- voor kwijt.

Je hebt dan wel meer interactie en kans om vragen te stellen, maar in verhouding verklaart dat de hoge prijzen niet. Hoewel er niet veel bonussen bij dit product zitten is dat bij dit product blijkbaar niet nodig om mensen over de streep te krijgen.

De prijs voor de e-cursus zelfvertrouwen is volgens ons dus volledig op zijn plaats.

Eindoordeel Cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Dit product was voor ons eens een verademing over hoe het ook kan. Geen marketing schreeuwende verkooppagina, maar een mooie rustig ogende website die duidelijk uitlegt voor welke doelgroep dit product bestemd is.

Het cursusmateriaal zat goed in elkaar en ook het e-book dat, als eigenlijk enige noemenswaardige bonus, bij de cursus zelfvertrouwen geleverd wordt sluit naadloos aan bij de cursus.

Je kan zien dat Frank achter zijn product staat en dat de klanten tevreden zijn.

De kwaliteit van dit product zorgt ervoor dat het zichzelf verkoopt. Dat zie je aan alles rond dit product.

Ook de prijs vonden wij in alle opzichten goed, vooral omdat dit soort cursussen, ook als online cursus, vaak voor een veelvoud aangeboden worden. Frank straalt het vertrouwen in zijn eigen product goed uit en wist ook ons zelfvertrouwen nog een boost te geven met deze cursus!

jonge vrouw in het gras liggend

Slotconclusie Cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Het is mooi dat er een positieve review geschreven is over de cursus Blijvend Zelfvertrouwen.

Wanneer je op de website van deze cursus gaat kijken zul je zien dat, behalve deze cursus, Frank nog enkele cursussen aanbiedt die eveneens de moeite waard zijn.

Ik hoop dat jij met deze review positief bent gestemd en ook stappen zult ondernemen om via deze cursus je zelfvertrouwen te vergroten.

cursus zelfvertrouwen

Het betekent investeren in jezelf en ik vind dat de beste investering die er is! Jij bent het tenslotte meer dan waard!

Ben jij op zoek naar meer Zelfvertrouwen?

logo met vertrouwen leven

Ontdek hoe jij je zelfvertrouwen kunt vergroten!

Ontvang meer info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *